Nieuws

Caudalie en Les Couleurs de Noir

Nieuw in ons gamma!

Caudalie.  Cosmetica zonder parabenen met actieve bestanddelen uit de wijnstok, bedenker van Vinotherapie.  Voor gelaat en lichaam.

Les Couleurs de Noir.  Make-up. Gebalanceerde formules met actieve en natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van de huid verbeteren.  Kom het kleurengamma ontdekken. 

Afscheid van Marc

Op 23 december 2021 sluit ik een groot hoofdstuk van mijn leven af en ga ik met pensioen.  Ik dank jullie voor het vertrouwen en laat jullie graag achter in de deskundige handen van Carine Debackere die titularis wordt van apotheek De Voogt.  Bedankt voor het jarenlange vertrouwen en de hartverwarmende reacties bij mijn afscheid.  Ook ik ga jullie missen.

Wie zijn wij?

Op 1 januari 2018 werd apotheek De Voogt overgenomen door Erik Van Nuffel.

Farmaceutisch-technisch assistente Katrien De Feyter nam op 1 april 2019 afscheid na 15 jaar en koos voor een andere loopbaan.

Apotheker Carine Debackere versterkte ons team op 1 oktober 2019.

Farmaceutisch-technisch assistente Brigitte Peersman nam op 1 augustus 2020 afscheid na 31 jaar en geniet nu van een welverdiend pensioen.

 

TINGE natuurlijke cosmetica

Nieuw in ons gamma is de natuurlijke cosmetica van Tinge.  Een Antwerps cosmeticamerk, exclusief voor de apotheek voor zij die op zoek zijn naar eerlijke en authentieke verzorgingsproducten.

 

YUN Probiotherapie

Nieuw in ons gamma, huidverzorging op basis van bacteriën.  De producten van YUN bevatten een klinisch bewezen formule op basis van goede bacteriën.  Onze huid bevat miljoenen bacteriën en de huidflora kan uit balans geraken doordat de slechte bacteriën de overhand nemen.  Door de producten van YUN te gebruiken hervindt de huid opnieuw haar balans.    De producten zijn geschikt voor acné, zowel bij jongeren als bij volwassenen, maar ook voor de gevoelige huid en tegen schimmelinfecties zoals voetschimmel en vaginale infecties.