Advies

Gezondheid is meer dan het gebruik van geneesmiddelen. Wij streven ernaar u zoveel mogelijk persoonlijk van dienst te zijn. Voor elke patiënt stellen wij een farmaceutisch dossier op. Op die manier kunnen we makkelijk contra-indicaties, interacties, dubbelgebruik en intoleranties opsporen. Op uw vraag bezorgen wij u een medicatieschema met een overzicht van uw vaste geneesmiddelen, dosering en tijdstip waarop ze genomen dienen te worden.

Onze apotheek werkt met MyCareNet, een online beveiligde databank waar we uw mutualiteitsgegevens steeds up-to-date kunnen raadplegen.

U kan uw voorschriften laten uitvoeren met behulp van uw elektronische identiteitskaart. Voor kinderen tot 12 jaar kan u de kids-ID gebruiken (niet verplichte identiteitskaart voor reizen naar het buitenland). Nieuwe wereldburgers ontvangen van de mutualiteit een ISI+-kaart.

Wij hebben een ruime voorraad geneesmiddelen. Wat niet in voorraad is, kan probleemloos besteld worden (vijf leveringen per dag).

Magistrale bereidingen worden met zorg uitgevoerd en kunnen meestal nog dezelfde dag afgehaald worden.

Wij werken met een digitale kortingskaart, met uitbetaling van de bekomen korting vanaf €10. Zo hoeft u geen kastickets meer bij te houden.

Mogelijkheid tot parkeren op de oprit links van de apotheek.

Ons team staat graag tot uw beschikking.

 

Titularis-apotheker Carine Debackere
Titularis-apotheker Carine Debackere

Nuttige link: www.apotheek.be